1-6 септември
Дата
остров Тасос
Място
6 дни
Продължителност
8/10
Натоварване

Тасос си е голям остров, както и да го гледате. Има почти алпийски силует и се извисява на 1200 м надморска височина, а обиколката му по вода е около 100 км. С наближаването към острова се усеща дъхът на бор, ела и дъб, а по крайбрежието се виждат маслинови горички, черници и бадеми. Редуват се дълги плажове с отвесно стръмни скали и подводни пещери. Дори да сте ходили на Тасос, така не сте го виждали. Ако искате да отидете на истинско приключение, това е мястото!

Място на заминаване/връщане София, паркинга на Била до мол Парадайз
Ден и час на заминаване 01.09.2017 около 20:00
Ден и час на връщане 06.09.2017 около 21:00

За повече подробности ни пишете на ekip@mykayakadventures.com .

Приключението е за 6 дни, заедно с пътуването до Гърция. Няма как да опишем програмата ден по ден (все пак е приключение), но ще се случи горе-долу следното:

1

Заминаваме

Тръгваме от паркинга на Билла на бул. Черни връх в София около 20 часа. Пътуването до Керамоти, който се намира точно срещу остров Тасос, ще ни отнеме около 6-7 часа според групата и според бирата.

2

Приключението

Сутринта на първия ден ще гребем до гр. Тасос на едноименния остров. От там решаваме всичко на място – в коя посока да започнем обиколката, къде ще почиваме, къде ще спим и ще ядем, всичко според времето и милостта на Посейдон. Не е изключено според темпото и настроението да акостираме в някоя таверна за студена рицина и свежа храна. Няма да повярвате, колко ще ви е вкусно!

3

Връщане

Събираме си багажа, доплаваме до Керамоти и потегляме обратно към София.

Истинско каяк приключение около остров Тасос в Гърция