1. Резервация и Плащане

Когато си харесате каяк приключение, за да направите резервация, ще ви помолим да заплатите капаро, а цялото плащане преди отпътуването.

Много лесно – просто изберете каяк приключението, което ви харесва и се свържете с нас, като ни пишете на имейл ekip@mykayakadventures.com .

Не си и помисляй за такъв вариант! Но ако наистина сме възпрепятствани да заминем (което до момента не ни се е случвало), то капарото ще ти бъде възстановено или може да го използваш за друга дата.

2. Приключението

1. Ние отиваме да плаваме с каяците, а не да ги преобръщаме. Но ако държиш да го преобърнеш може да тренираме на плитко, за да видиш колко ще ти е трудно!
2. Не е нужно да имаш умения да плуваш. Ще бъдеш екипиран със спасителна жилетка, която ще те държи над водата, ако се заинатиш и наистина се преобърнеш.

Да, можеш. Събери група от 4 до 7 човека, обсъдете кога искате да пътувате и се свържи с нас, като ни пишеш на имейл ekip@mykayakadventures.com .

Не го мисли, 90% от хората, които идват с нас никога не са спали на палатка. Няма начин да не ти хареса!

Защото два дни са крайно недостатъчни и ще прекараме повече време в буса, отколкото в каяка. А както казахме ние също искаме да се позабавляваме и гребем!

3. Храна и вода

Всичко е много индивидуално, но ние ще ти помогнем да направиш точния разчет.

Вариантите са 2:
1. Носите си сами храна, като ние може да ви подскажем какво да си вземете.
2. Оставяте се в наши ръце и ние отговаряме за прехраната ви по време на приключението.
Винаги носим с нас газов котлон, с който приготвяме бързи и вкусни ястия.

Обикновено 3 литра на ден на човек стигат. Ако сме така за едно тридневно каяк приключение 6 бутилки от 1.5 литра са ти напълно достатъчни.

4. Екипировка

Когато резервираш тур, ние ще ти изпратим точен списък с екипировката, която да си набавиш. Но най-важното е да си вземеш доброто настроение 😉

Не е задължително, но ще ти е много по-комфортно ако разполагаш с ликра и обувки за водни спортове.

Не е задължително. Ако нямаш палатка ние ще ти осигурим.